Descarcă Ebook-ul GRATUIT

Dizolvă frica de eșec folosind Legile Universale

Simți că teama de a greși te oprește să faci lucrurile pe care ți le dorești si tot amâni lucrurile importante?
👇👇

Am ceva pentru tine!!

De ce să descarc acest caiet de lucru?

👉Îți este teamă să îți asumi riscuri în viață și în afaceri?

👉Ai tendința de a amâna sarcinile importante, simțindu-te copleșit de gândul eșecului?

👉Eviti luarea unor decizii importante, cum ar fi mutarea într-un oraș nou sau începerea unei noi etape de viață?

👉Vrei să faci tranziția către antreprenoriat si amâni să faci acest pas, de teamă că nu vei reuși sau că vei regreta decizia?


👉Eviti discuții importante, de teama unui conflict sau a unei reacții negative din partea celorlalti?


👉Ai momente când te temi că nu o reușești și tot amâni lucrurile?


Descoperă ghidul
Dizolvă frica de eșec folosind Legile Universale!

Cum te va ajuta acest material?

01. Remodelarea creierului

Vei crea noi căi neuronale pentru remodelarea creierului, astfel încat
să folosești eșecul în avantajul tău, în loc să îl lași să îți conducă viața;

 

02. Aplici legile universale

Vei dezvolta abilitatea de a anticipa și de a controla frica de eșec folosindu-te de principiile fundamentale ale universului

03. Viziune echilibrată

Vei lua decizii mai bune, aliniate cu valorile personale și cu viziunea afacerii tale.

04. crești reziliența

Vei reduce stresul asociat fricii de eșec și vei menține o stare emoțională echilibrată.

În ultimii 3 ani am ajutat antreprenori, lideri și profesioniști în planificarea strategiilor pentru atingerea rezultatelor pe care și le-au dorit să le obțină.

M-am specializat în a oferi ghidare, structură și metode pentru eliminarea blocajelor și obținerea prosperității, cu ajutorul Legilor Universale.

Scopul meu este să te ajut să obții claritate, să iei decizii aliniate cu valorile și obiectivele personale și să acționezi susținut în direcția lor ca să îți crești exponențial business-ul.


După mai mulți ani în care am fost cadru didactic la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, un doctorat care a inclus și o mobilitate doctorală la Cambridge University din Marea Britanie, anul trecut am decis să mă dedic activităților de coaching. Intenția mea este să contribui la creșterea calității educației online și a antreprenoriatului românesc.


Atuurile mele sunt experiența didactică universitară, expertiza internațională în managementul proiectelor și capacitatea de coordona activități complexe într-un mediu global.

Am interacționat cu sisteme educaționale variate, ca urmare a proiectelor derulate cu peste 30 de universități din toată lumea, fapt ce îmi permite să aduc inovație în educație și să propun soluții creative pentru a sprijini procesul de învățare și formare.

Te susțin să îți crești exponențial business-ul,

fără amânare, stres și stagnare financiară.

Mă vei auzi adesea vorbind despre frici și tipare limitative, reziliență și autoguvernare, valori și Legi Universale, dar și despre eficiență, managementul timpului și trezitul de la 5AM, ca să îți duci afacerea la nivelul următor, într-un mod inspirat, fără să muncești dublu pentru bani.

Misiunea mea e să ofer antreprenorilor din România unelte pentru a deveni lideri care conduc cu claritate, intenție și autenticitate, în timp ce își păstrează echilibrul în valorile personale și în cele 7 arii ale vieții: Fizică, Socială, Familială, Financiară, Mentală, Vocațională și Spirituală.

Nu mai lăsa frica sau amânarea să te oprească din a-ți atinge obiectivele. Cu acest ghid, lucrurile vor deveni mai ușoare și vei putea lucra eficient, fără stres.